Prémiový obsah
★★★
11.1K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Pomerančová omáčka: Pomeranče rozkrojte napůl a vymačkejte Pak přidejte šťávu z pomerančů, hřebíček a badyán.
Pomeranče rozřízneme napůl a vymačkáme z nich šťávu Rozpálíme pánev a vložíme prsa kůží dolů.
Očištěné maso nakrájíme na plátky. Připravíme si směs s vejce, soli a rozdrcených lupínků. V této směsi
Bílek osolíme a našleháme do pěny, v jiné misce smícháme mletou papriku, sušenou petrželkou a mandle.
Šafránová vlákna rozemneme do misky. Přidáme 2 lžíce horké vody, necháme 5 minut odstát. Poté přidáme
Maso nakrájíme na malé nudličky, žampióny oloupeme a nakrájíme na plátky. Rozehřejeme olej a maso s houbami
Z vykostěného krůtího masa nakrájíme čtyři větší porce Zapečené porce krůtího masa se sýrem na talíři polijeme