Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Poté podlijeme troškou šťávy z ananasu a přidáme cca půl konzervy ananasu.
přidáme česnek, chilli papričku, překrojené plátky ananasu Plátky masa na talíři doplníme ananasem se zeleninou
Na každý plátek poklademe kousky ananasu a plátek přeložíme
Krůtí steak prošpikujeme slaninou, osolíme a opepříme
povaříme asi 10 minut a poté hotovou omáčkou přelijeme steak
Steaky necháme aspoň 30 minut odležet. ozdobené ananasem.
rozehřejeme olej a ne něj dáme osmahnou osolené a opepřený steak
Ananas oloupeme a nakrájíme na kolečka. Plátky ananasu potřeme máslem a oválíme v okořeněném