6K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Pak uděláme těstíčko smícháním všech uvedených surovin lépe drželo, potom v těstíčku a usmažíme na oleji.
lžíci oleje a tolik mléka, aby nám vzniklo řidší těstíčko Potom párky do tohoto těstíčka namáčíme a vkládáme
Vepřová játra dobře opláchneme a nakrájíme na tenké plátky (játra při smažení mírně násobí svůj objem)
, vajíčka, mouku, nastrouhaný sýr a připravíme si těstíčko Chřest obalíme v těstíčku.
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na plátky silné asi 1 cm, položíme na plochou mísu, pokapeme
Švestky namočíme do středně hustého těstíčka (připraveného
Nyní si nachystáme těstíčko z hladké mouky, vajec, vkládáme do rozpáleného oleje na smažení.