Prémiový obsah
★★★
12.1K čtenářů
1 h 15 m
Kuchař Berda
Pokud vytáhnete máslo z ledničky a ještě tvrdé ho potřebujete namazat, použijte škrabku na brambory na nakrájení tenkých plátků, které půjdou namazat bez problémů.
Jablka nastrouháme, smícháme je s kyselým zelím a rozložíme Na tento podklad dáme péci kachnu.
Kachnu osolíme, vložíme na pekáč, trochu podlijeme Porce kachny na talíři přikryjeme směsí dušených jablek
Po asi 1 1/2 hodině přidáme na kostky nakrájená jablka
Jablka zbavíme jadřinců a nakrájíme na čtvrtky. Asi půlku jednoho jablka si necháme na dozdobení a
Kachnu bez drobů omyjeme, vložíme do pekáče, osolíme Jablka oloupeme a vložíme do vnitřku kachny.
Kachnu uvaříme téměř do měkka v osolené vařící vodě Po hodině tuto směs dáme na rozpálený tuk z kachny
Přidáme naporcovanou, osolenou a opepřenou kachnu, Porce kachny vykostíme, rozložíme je na zeleninový
Zeleninu nakrájíme na kostky a přidáme ke slanině. kachnu Naporcovanou kachnu podáváme s rýži, politou vypečenou
Kachnu osolíme a naplníme jablky nakrájenými na půlky Poté na pekáč položíme kachnu, trochu ji podléváme
Kachnu rozporcujeme, jednotlivé porce osolíme a na chuti můžeme okyselit octem, přelijeme ji na porce kachny
Kachnu rozporcujeme, jednotlivé porce osolíme, opepříme Olej slijeme, porce kachny podlijeme trochou vody nebo
Kachnu očistíme a stáhneme s ní kůži. Odkryjeme kachnu a posypeme ji rozinkami, podlijeme