21.8K čtenářů
2 h 30 m
Redakce Recepty.eu
Přes noc je ponořte do studené vody a trochu osolte.
Ráno budou čerstvá a pevná na dotek.
Přidejte kuřecí křidélka a důkladně je v marinádě Kuřecí stehna vyjměte a rozložte do pekáčku nebo
Křidélka vložíme do této marinády - NEJLÉPE PŘES NOC Pečeme při 190 stupních asi hodinku, až jsou křidélka
Marinádu připravíme smícháním prolisovaného česneku, hořčice, cukru, cit. šťávy, tymiánu, pepře a soli
Křidélka omyjeme, osušíme a jemně potřeme solí. Naplněná a obalená křidélka osmažíme na pánvi v rozpáleném
cukru a koření smícháme marinádu, do které naložíme křidélka Křidélka vytáhneme z marinády, dáme do pekáčku, přiklopíme
Kuřecí křídla omyjeme, osušíme a kuchyňskými nůžkami Prsty uvolníme kůži na křidélkách a naplníme ji vymačkanou
Křidélka nařízneme, dáme do marinády a necháme nejméně
směs nebyla příliš hustá a namočíme do ní přes noc kuřecí křidélka.
směs nebyla příliš hustá a namočíme do ní přes noc kuřecí křidélka.
Omyté maso nakrájíme na kousky, osolíme a zprudka orestujeme na pánvi na oleji. Cibuli oloupeme a nakrájíme
Marinádu připravíme smícháním prolisovaného česneku, hořčice, cukru, cit. šťávy, tymiánu, pepře a soli