13.8K čtenářů
1 h 15 m
Kuchař Berda
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Očištěná kachní prsíčka nakrájíme na tenké plátky a Špagety rozdělíme na talíře, přidáme prsíčka se švestkami
Kachní prsíčka orestujeme na rozpáleném oleji 10 minut prsíčky a pokapeme připraveným dresinkem.
V této směsi obalíme kachní prsa a necháme 10 minut
Do sáčku poté dáme kachní prsa a jemně zatřeseme, aby
si na pánvi zahřejeme trochu oleje, na to vsypeme čínskou zeleninu a zprudka osmahneme.
Prsíčka osolíme, posypeme saturejkou, orestujeme na brokolici a mrkev nakrájíme a orestujeme, poté smícháme s čínskými
Vyjmeme a poté do pánve dáme nakrájenou a očištěnou zeleninu Zeleninu solíme a dle chuti přidáme i koření.
Z kachních prsou stáhneme kůži, lehce naklepeme a nakrájíme Hotové maso se zeleninou dochutíme některou z omáček
Vnitřnosti společně s kachními kostmi dáme do hrnce Hotový vývar scedíme, zeleninu jemně nakrájíme a dáme
Kachní prsa omyjeme, osušíme a kůži lehce několikrát prsíčka nakrájená na tenké plátky.