Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Sypkou směs nasypeme do tvarohové a vše promícháme, Hotové koblížky obalujeme v cukru.
Příprava koblížků: V robotu prošleháme vejce, cukr, Koblížky pocukrujeme a servírujeme se švestkovým rozvarem
Koblížky dělejte spíše menší, aby se vám prosmažili Usmažené koblížky dáváme na ubrousek.
Usmažené koblížky necháme okapat na papírovém ubrousku Ještě teplé koblížky obalujeme v moučkovém cukru smíchaném
Nejprve si utřeme tvaroh, vejce se špetkou soli. Postupně přimícháme mouku s kypřícím práškem. Důkladně
Rozmixujeme tvaroh, mléko, vejce, rum, přisypeme mouku s kypřicím práškem a promícháme do hustší hmoty
Smícháme mouku s práškem do pečiva, přidáme, sůl, cukr a nakonec tvaroh a mléko Dochutíme trochou citronové
Do vlažného mléka rozdrobíme kvasnice, přidáme lžičku cukru a mouky a necháme vzejít kvásek. V míse smícháme
Koblížky si osmažíme ve fritéze dozlatova, poté necháme Polevu připravíme podle návodu, obarvíme barvivem, koblížky
Banány rozmačkáme a zakápneme citronovou šťávou. Vejce ušleháme do pěny s cukrem, přidáme mouku smíchanou
Do vlažného mléka rozdrobíme kvasnice, přidáme lžičku cukru a mouky a necháme vzejít kvásek. V míse smícháme