Pokud nemáme pohárové nádoby můžeme servírovat na talířcích.
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Hotovou pěnu nalijeme do sklenic a necháme ztuhnout Nakonec můžeme ozdobit čokoládovými hoblinkami.
Směs dáme nad nádobu s horkou vodou a šleháme do pěny Pěnu nalijeme do sklenic a necháme ztuhnout v chladničce
Polovinu přidáme do kávové části a druhou do čokoládové Pěny naplníme do cukrářských sáčků a střídavě plníme
krému a rozdělíme do 4 připravených pohárů. Na něho nalijeme vychladlý čokoládový krém.
Žloutky vyšleháme s cukrem do světlé pěny a vmícháme Pěnu pak rozdělíme do skleniček a dáme vychladit.
Vajíčka rozklepněte a oddělte žloutky od bílků. Ty dejte do mísy a metlou je vyšlehejte, dokud se na
mezitím rozmixujeme v mixéru a přidáme ji k rozpuštěné čokoládové Čokoládovou pěnu rozdělíme do skleniček a uložíme do
Žloutky vyšleháme s kávou a polovinou cukru do pěny vyšleháme na pevný sníh, který opatrně vmícháme do čokoládové