Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Nachystáme si na plech kus alobalu a na něj kus pečícího Jakmile jsou brambory měkké, necháme alobal otevřený
Maso vyjmeme z vody, osušíme a položíme na alobal. Potom alobal opatrně pootevřeme a ještě dalších 10
Jablka omyjeme a odkrojíme horní čtvrtinu. Upečená jablka polijeme medem.
Jablka omyjeme, vyřízneme z nich jádřince, nakrojíme po obvodu lehce kolem dokola nožem a střed jablek
Čtverce alobalu lehce vymažeme máslem a doprostřed Pak alobal přehneme a okraje pevně založíme.
Hotovou cibuli vyjmeme z alobalu, osolíme a opepříme a podáváme s pečenými bramborami a studenou omáčkou
Alobal potřeme olejem, rozprostřeme na něj roštěnku Alobal uzavřeme jako měšec a konce zkroutíme, aby se
Omytá jablka seřízneme na špičce a vykrojíme větší Medovo - tvarohovou směsí naplníme vnitřky jablek a