Prémiový obsah
★★★
4K čtenářů
55 m
Kuchař Berda
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Zatímco se nám peče těsto, dokončíme kakaový krém. Vychladlou roládu potřeme krémem, zabalíme a dáme vychladit
Příprava krému: V míse vyšleháme máslo s cukrem a poté přidáme tvaroh a pomerančovou šťávu.
Z jednoho dobře očištěného pomeranče nastrouháme na jemném struhadle kůru (pouze oranžovou část!) a z
na čistou utěrku, opatrně oddělíme pečící papír, roládu Vzniklou tvarohovou směs natřeme na třešně a roládu
Vmícháme ji do připraveného krému. Prochladlý piškotový plát rozvineme, potřeme připraveným krémem
Na krém ušleháme sýr a máslem, přidáme ostatní suroviny Než začneme muffiny zdobit necháme je i s krémem důkladně
Smetanu vyšleháme do tuha a přidáme cukr. Čokoládu si rozpustíme ve vodní lázni a necháme trochu zchladnout
Prochladlý piškotový plát rozvineme, potřeme připraveným krémem Roládu i krém uvnitř můžeme posypat kokosem.