Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Do vlažného mléka rozdrobíme droždí, posypeme cukrem a necháme po dobu 5 minut vzejít kvásek. V míse
Pak jablka zalijeme vaječnou směsí a omeletu pozvolna Opečenou omeletu dáme na talíř, lehce pocukrujeme skořicovým
Do vlažného mléka rozdrobíme droždí, posypeme cukrem a necháme po dobu 5 minut vzejít kvásek. V míse
Na rozpáleném oleji usmažíme jablečné omelety. Hotové jablečné omelety posypeme strouhanými ořechy
nakynutému těstu a na namaštěné palačinkové formě pečeme omelety
Na olivovým oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a společně s chorizzem jemně osolíme. Přidáme brambory