Prémiový obsah
★★★
6.8K čtenářů
55 m
Kuchař Berda
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Oddělíme žloutky od bílků. V míse rozšleháme žloutky s cukry a s olejem. Z bílků ušleháme sníh. Do vymíchaných
Těsto necháme trochu zchladnout a zalijeme citronovým žloutky, smetanu a cukr dobře promícháme, ochutíme citronovou
V kastrůlku uvaříme pudink a vodou, citronovou šťávou Pomocí cukrářského sáčku naplníme košíčky citronovým
Citrony oloupeme. Připravíme si velkou šroubovací sklenici. Citrony naskládáme na dno sklenice. Poté