Prémiový obsah
★★★
15.2K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
dáme také asi polovinu džemu a posypeme polovinou chlebové smetany vyšleháme tuhý krém a ten naneseme nahoru na chlebovou
kterého od straníme kůrku tak, aby vznikl kulatý dort pomazánkou a na to položíme třetí plátek a pak celý dort
Cukr utřete s droždím a nechte vzejít kvásek. Ten pak pečlivě smíchejte s moukou a ostatními ingrediencemi
Kůrky toustového chleba okrájíme a každý plátek vyválíme trošku válečkem na těsto, aby byl plátek tenčí.Kulatým
Chleba nakrájíme na kostičky cca 2 x 2 cm a napichujeme je na špejli společně s na kolečka nakrájenými
Nejprve si nakrájíme chleba na malé kostičky, nasypeme do hrnce, zalijeme vývarem. Osolíme a opepříme
Nalámaný chléb rozvaříme s kmínem ve slané vodě. Až je chléb rozvařený ještě prolisujeme. Přidáme nakrájený
Chleba si nakrájíme na kostky, dáme do hrnce, přidáme vývar a vaříme, dokud se chleba nerozvaří. Poté
Do vody dáme rozlámaný chléb, přidáme zeleninu, bujon, sůl, kmín a povaříme. Přes sítko poté propasírujeme
Do vody vložíme rozlámaný suchý chléb, přidáme očištěnou nahrubo nakrájenou zeleninu, masox, sůl, kmín
Kuřecí maso a zeleninu nakrájíme na kousky a smícháme s ostatními surovinami. Těsto přesuneme na pomoučený
Troubu předehřejeme asi na 200 °C. Chleby namažeme máslem a potom kečupem. Rajčata nakrájíme na plátky