Prémiový obsah
★★★★★
22.4K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Nemáme-li k dispozici moučkový cukr, je možné jej vyrobit pomletím cukru krupice v el.
mlýnku na kávu.
Pokud navíc do cukru nasypeme i trochu vanilkového, bude mletý cukr výrazně a příjemně vonět.
Zapékací mísu vymažeme máslem a vysypeme mandlovou moukou. Poté vyšleháme žloutky s cukrem a v druhé
Dortovou formu vyskládáme piškoty a pokapeme šťávou Smetanu zahřejeme, želatinu namočíme, poté ji vmícháme
Troubu zapneme hned, jak začneme šlehat piškot, aby Upečený piškot poznáme tak, že povrch začne krásně
PIŠKOT: Nejprve si vymažeme a vysypeme plech na piškot Šťávu z kompotu si odložíme na želatinu.
Návod na přípravu želatiny bývá na balíčku. korpus celou dobu s dortové formě, aby mi z něj potom želatina
Šťávu z ovoce použijeme při vaření želatiny, tu uvaříme Na vychladlý korpus rozložíme ovoce a zalijeme želatinou
Vychladlý koláč natřeme ovocným džemem a poskládáme vylepšit tím, že na džem dáme puding vanilkový nebo ovocný
Ovocné bábovičky v želatině necháme v chladu ztuhnout Ztuhlé ovocné bábovičky v želatině vyklopíme a podáváme