Prémiový obsah
★★★
8.3K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
V misce si rozmačkáme maliny s 30 g cukru. piškoty Vaječné krém naneseme na maliny a pohárky odložíme
rozlámeme na kousky a smícháme je s opranými a okapanými malinami dáváme střídavě vrstvu tvarohového krému a vrstvu malin
silnější kávu, necháme ji zchladnout a smícháme ji s malinovým Na krém promícháme mascarpone, malinový likér a vanilkový
Maliny očistíme, jemně omyjeme a necháme oschnout. Tiramisu uložíme do chladničky ztuhnout.
Smetanu vyšleháme do pěny a smícháme s Mascarpone a cukrem dle chuti. Připravíme si uvařenou silnou černou
Do misky dáme žloutky a cukr a ve vodní lázni je vyšleháme do pěny. Pěnu necháme vychladnout a pak ji
Uvařenou kávu smícháme s likérem Amaretto. Poté vyšleháme žloutky s cukrem ve vodní lázni. Smetanu vyšleháme
Troubu předehřejeme na 180 °C a formu vyložíme pečícím papírem. Bílky oddělíme od žloutků. Do bílků dáme
Uvaříme si šálek silné překapávané kávy a do ní dáme 50 ml rumu. Cukr moučku utřeme s pomazánkovým máslem
Do mísy dáme jeden kelímek sladké smetany, jeden kelímek zakysané smetany a dvě pomazánková másla bez
Smetanu, máslo, cukr, ušleháme šlehačem do pěny. Formu vyložíme jedním balíčkem cukrářských piškotů,