Prémiový obsah
★★★
6.9K čtenářů
1 h 45 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Mouku, máslo, mandle a cukr smícháme v těsto a dáme Poté formujeme rohlíčky a dáváme na plech s peč. papírem
Máslo spojíme s moukou, cukrem a mletými mandlemi. Horké rohlíčky pak můžeme opatrně obalovat ve vanilkovém
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Do směsi přidejte jadérka vanilkového lusku a studené Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
Vypracujeme těsto a tvoříme z něj rohlíčky tak, že Díky tomu budou rohlíčky stejně velké.
moučkového cukru a mletých ořevhů vytvoříme těsto na vanilkové Ihned po upečení vanilkové rohlíčky opatrně obalíme
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Přidáme změklé máslo nakrájené na kousky, strouhané mandle Upropracujeme, rozdělíme na malé dílky a vytvarujeme rohlíčky
Pak po kouskách odebírejte z těsta a tvarujte rohlíčky Horké rohlíčky obalujte ve směsi obou cukrů.