Prémiový obsah
★★★
7.4K čtenářů
1 h 20 m
adina.p
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Před pečením potřeme perníčky rozšlehaným vajíčkem. Perníčky pečeme při 190 °C.
Mleté mandle promícháme s moukou, práškem do perníku, perníkovým kořením, solí a cukrem. Poté přidáme
Perníčky upečeme na pečícím papírem vyloženém plechu Hotové perníčky necháme odležet cca 14 dní.
Na vál prosejeme mouku spolu s kořením a sodou. Přidáme ořechy a teplou směs v misce nad párou rozpustíme
Utřeme cukr s vejcem a tukem, přidáme mouku, kakao, sodu, med a koření Zamícháme v těsto a necháme nejméně
předehřáté troubě při 180°C 7 až 10 minut, dokud nebudou perníčky Polevu přendejte do zdobícího sáčku a ozdobte perníčky
předehřáté troubě při 180°C 7 až 10 minut, dokud nebudou perníčky Polevu přendejte do zdobícího sáčku a ozdobte perníčky
Pak vykrájené perníčky naskládáme na plech pokrytý Vychladlé perníčky polijeme čokoládovou polevou a ozdobíme
Perníčky před pečením potřeme vajíčkem a pak dozlatova