Prémiový obsah
★★★★
25.9K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Cukr, med a smetol rozehřejeme až k varu a necháme vychladnout. Do mouky přidáme koření a kakao. Ve vodě
Ze surovin na perníčky vypracujte těstoa nechte přes Perníčky pečte při 170°C asi 13 minut.
Celé vejce rozšleháme s rozehřátým medem, cukrem a rozpuštěným tukem. Pak přidáme mouku se sodou a perníkové
Cukr, med a smetol rozehřejeme až k varu a necháme vychladnout.Do mouky přidáme koření a kakao. Ve vodě
Vykrojené perníčky pokládáme na plech vyložený pečícím Po upečení necháme perníčky vychladnout a uložíme je
ho rozválíme na cca 1 cm silný plátek, vykrájíme perníčky plechu, znovu potřeme cukrovým roztokem a vychladlé perníčky
Do mírně nahřátého tekutého medu zamícháme cukr, amonium rozmíchané ve žloutku, citrónovou kůru a pak
Máte-li rádi lesklé perníčky nebo je hodláte zdobit Perníčky nechte vychladnout.