Prémiový obsah
★★★
4K čtenářů
Možná Vás to překvapí, ale i ve starých receptech objevíte zdravější varianty cukroví. Třeba do těsta na rohlíčky lze přidat opražené ovesné vločky, ale pozor nadvakrát umleté!
50 m
Patrik Kőlbl
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Pak z něj tvarujeme rukama malé rohlíčky, které pokládáme Horké rohlíčky obalíme ve vanilkovém cukru do něhož
hladké těsto, které nalijeme do vymazaných formiček na rohlíčky
Rohlíčky z těsta vytvoří pomocí formičky na rohlíčky nebo vytvarujeme rohlíčky ručně.
Ty znovu vyválíme a vytvoříme rohlíček.
Z těsta vytvarujeme asi 6 cm dlouhé rohlíčky, které Cukrářským sáčkem nastříkáme krém na rohlíčky.
vzniklých osmin dáme náplň a směrem dovnitř zarolujeme rohlíček Upečené rohlíčky pocukrujeme nebo přímo obalíme v moučkovém
Zaděláme těsto,dáme odpočinout do lednice a vykrojíme rohlíčky si punčovou hmotu-ta se nepeče a dáme na upečený rohlíček
V trošce teplého mléka rozdrobíme kvasnice, přidáme lžičku cukru, lžičku mouky a necháme vzejít kvásek
Smícháme si mouku s práškem do pečiva a utřeme si cukr s vejci, poté do směsi s vejci přidáme kokos,
Poté z těsta uždibujeme kousky a tvoříme rohlíčky. Rohlíčky dáme na plech vyložený pečícím papírem a upečeme