Prémiový obsah
★★★
8.6K čtenářů
1 h 25 m
Redakce Recepty.eu
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Vykrojené hvězdičky pokládáme na plech vyložený pečícím necháme zchladnout, spojíme větší kousky s menšími marmeládou
do každé druhé uděláme malý otvor, aby byla vidět marmeláda Slepíme marmeládou a poté dozdobíme rozpušťenou čokoládou
Vychlazené těsto rozválíme a vykrajujeme hvězdičky Vychladlé slepujeme marmeládou a pocukrujeme moučkovým
Cukroví necháme vychladnout a slepujeme marmeládou. Linecké hvězdičky s marmeládou uschováme v chladu,
Pak vykrajujeme formičkami hvězdičky, které upečeme na vymaštěném plechu a hvězdičky ještě horké na plechu
Z hotového vyváleného těsta vykrajujeme tvary hvězdiček Hvězdičky podáváme k vínu.
pomoučněném vále placku silnou 3 až 4 mm, vykrájíme hvězdičky Promícháme a dezertní lžičkou nandáváme na vychladlé hvězdičky
Na vál přesijeme mouku, do ní nastrouháme Heru, přilijeme šlehačku a vypracujeme těsto. Na pomoučeném
Vyválíme a vykrajujeme hvězdičky, pečeme dorůžova. Vychladlé slepujeme marmeládou dle chuti, a poléváme
Polovinu hvězdiček potřeme marmeládou a slepíme. kterými ozdobíme hotové cukroví (přilepíme je pomocí marmelády
plát silný asi 1 cm a vykrajujeme formičkou malé hvězdičky Vykrájené hvězdičky dáme na plech, povrch potřeme rozšlehaným