Prémiový obsah
★★★
6.4K čtenářů
1 h 20 m
Kuchař Berda
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Vyšleháme sníh z bílků, poté přidáme cukr moučku a lehce vmícháme i hrubou mouku a kokos. Ze vzniklé
Příprava hamburegeru: Mleté maso smícháme s tymiánem, pepřem, worcesterem, hořčicí a troškou soli. Z
Brambory důkladně omyjeme. Na struhadle nastrouháme na teňoulinké plátky (2 mm). Dobře vysušíme utěrkou
Do mísy prosejeme mouku, promícháme ji se sušeným droždím, pak přidáme zbylé suroviny a zaděláme těsto
Do mísy dáme mouku. Nastrouháme změklý tuk a prohněteme. Přidáme žloutek, ocet, vodu a dobře zpracujme
Vyzrálá rajčata omyjeme, osušíme, nakrájíme na kousky, povaříme. Přidáme k rajčatům koření a česnek,
Uvařenou kávu smícháme s likérem Amaretto. Poté vyšleháme žloutky s cukrem ve vodní lázni. Smetanu vyšleháme
Maso omyjeme a nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na větší kostky. V hrnci rozehřejeme
Oplatky nalámeme, přidáme sušené mléko, cukr, kokos, likér a asi 80 ml voda. Vmícháme změklé máslo a
Špekáčky podélně rozřízneme a naskládáme společně s cibulí do sklenice. V hrnci si svaříme vodu s kořením
Celé vejce mícháme s cukrem asi půl hodiny. Potom přidáme mléko, v kterém jsme rozmíchali droždí a mouku
Nejdříve si připravíme nálev: do hrnce nalijeme vodu, přidáme sůl a koření (na 1l vody 4 dkg soli). Svaříme