Prémiový obsah
★★★★
15.4K čtenářů
25 m
Kuchař Berda
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Čokoládu nalámeme na malé kousky a ve vodní lázni rozpustíme Před podáváním vložíme formičky s pudinkem krátce do
Ty potřeme uvařeným pudinkem dle návodu a posypeme kousky čokolády.
pečícím papírem a položíme na něj vedle sebe 4 tabulky čokolády
Tuk vložíme do orní lázně a postupně přidáváme cukry, vanilku, sušené mléko a mícháme. Hmotu nalijeme
Tuk, čokoládu a kakao si rozpustíme ve vodní lázni, Čokoládu nalijeme do vajec, dáme do pytlíku a dáváme
Mléko zahřejeme, rozpustíme v něm čokoládu, přidáme Důkladně promícháme, aby nám nezůstaly nikde žmolky čokolády
kastrůlcích ve vodní lázni si rozehřejeme karamel a mléčnou čokoládu dáváme na sušenky nejprve karamel a pak i mléčnou čokoládu