Prémiový obsah
★★★
3.3K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Vepřové maso si omyjeme a osušíme. Poté maso nakrájíme na plátky a jemně je naklepeme. Na každý plátek
Cibuli oloupeme, zapícháme do ní hřebíčky a dáme ji do hrnce. Zalijeme mlékem. Přidáme špetku muškátového
Ravioli rozdělíme na talíře a přelijeme šalvějovým
Hrušky nakrájíme na kousky a dáme je do hrnce. Přidáme džus a aperitiv a uvaříme do měkka. Poté je scedíme
V míse dobře rozmícháme mléko s vejci, moukou a špetkou soli. Šalvěj nahrubo nasekáme a přidáme do palačinkového
Brambory omyjeme, uvaříme ve slupce, oloupeme, nakrájíme
Brambory oloupeme, nakrájíme na malé kostečky, osolíme Do mísy vsypeme upečené brambory, mrkev, hrášek, nakrájenou
Brambory důkladně omyjeme, uvaříme, slijeme, oloupeme Brambory s dílky jablka, lahůdkovými cibulkami a zálivkou
Vykostěné kuře nakrájíme na 2-3 cm dlouhé proužky, dáme do misky, přidáme trochu oleje, přidáme šalvěj