Tento salát lze připravit i jako vegetariánskou verzi bez masa a je také moc dobrý.
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Skopové maso potřeme česnekem a nakrájíme na prst silné kousky. Slaninu nakrájíme na plátky, oloupenou
Nakonec kavkazskou polévku ochutíme prolisovaným česnekem Teplou kavkazskou polévku šorpa rozdělíme na porce,
Přidáme hořčici, natrhaný listový salát a kousky hrachových
Do velké mísy natrháme salátové listy, přidáme nakrájené Těsně před podáváním zalijeme salát připravenou zálivkou
Salátové listy omyjeme a natrháme do mísy. Na ni rozložíme salát a nakrájenou zeleninou.
Očištěné fazolky povaříme v osolené vodě. Hotové fazolky scedíme a necháme je vychladnout. Potom fazolky
Kuřecí maso omyjeme, osolíme a opepříme. Položíme na plech a pečeme na 180°C asi 20 minut. Pečivo nakrájíme
Celer a jablka oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Pórek a šunku nakrájíme na nudličky. Připravené suroviny
Jablko a tyčinky si nastrouháme nahrubo. Poté přidáme ostatní suroviny a podle chuti osolíme a opepříme
Rýži a čočku uvaříme každé zvlášť. Jakmile jsou suroviny uvařené smícháme ve větším hrnci, přidáme nakrájenou