Prémiový obsah
★★★
20.6K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
, sůl a přes sítko uděláme do osolené vroucí vody halušky smícháme s haluškami a posypeme směsí ze slaniny,
Halušky připravíme dle návodu na obale. Do hotových halušek vmícháme osmahnutou cibuli se slaninou
Těsto dáváme po částech do síta na halušky a vařečkou Ihned promícháme, aby se halušky nelepily na dno hrnce
mouku, zamícháme a do vroucí osolené vody vložíme halušky , uvařené halušky a společně promícháme.
Vypracujeme těsto, které potom přes struhadlo na halušky Zelí pokrájíme na menší kousky.
Halušky připravíme dle návodu na obale. Do hotových halušek vmícháme osmahnutou cibuli s uzeným
Ve vroucí vody uvaříme halušky (které vytvoříme přes Jakmile halušky vyplavuj na hladinu jsou hotové, smícháme
Přes haluškové síto protlačujeme těsto do vroucí osolené cibuli a opečeme, osolíme a opepříme a zamícháme do halušek
V hrnci dáme vařit osolenou vodu a přes síto na halušky Jakmile halušky vyplavou jsou hotové.
Přes síto (na halušky) protlačujeme těsto do hrnce Přidáme okapané zelí, ochutíme solí, pepřem a cukrem
Osolíme, opepříme a přidáme překrájené zelí.
To protlačujeme přes síto na halušky do vařící osolené , zelí a smetanu.