10.8K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Do mouky přidáme sůl, vodu a vypracujeme obyčejné těsto, které necháme asi 15 minut stát. Potom ho na
Pirohy nakrájíme rádýlkem a uvaříme v osolené vodě. Uvařené pirohy pokapeme rozpuštěným máslem a posypeme
Tvaroh dáme do mísy, osolíme, přidáme vejce a promícháme Takto nachystané pirohy smažíme na rozpáleném oleji
brambory rozmixujeme s vývarem, zvlášť rozmixujeme tvaroh
Nastrouháme najemno, vmícháme tvaroh, vejce, osolíme
Těsto okolo náplně stlačíme a vykrájíme pirohy. Uvařené pirohy polijeme nakrájenou rozškvařenou slaninkou
brambor přidáme sůl, mouku a vejce a vypracujeme bramborové Slaninu nakrájíme na malé kostičky, rozškvaříme a pirohy
Z vyváleného těsta vykrajujeme kolečka o průměru asi 8 cm. Na plech vyskládáme poloviny a na každé kolečky
je to nadhera mam z toho dobry pocit