Prémiový obsah
★★★
4.4K čtenářů
1 h
ivetalouzilova
Pokud máme rádi jemný a nadýchaný tvaroh, stačí jej smíchat s trochou perlivé minerálky.
Těsto na bramborový knedlík rozválíme. Zavineme jako roládu a vaříme jako bramborový knedlík
potravinové fólii vyválíme cca 1 cm silný plát z bramborového
Hotovou roládu nakrájíme na plátky a podáváme se špenátem
Směs ze sáčku smícháme se 400 ml vody a necháme odležet. Zeleninu nebo maso umeleme s cibulí (já jen
Upečenou roládu překlopíme na utěrku, opatrně z ní Roládu uložíme nejméně na dvě hodiny do chladničky.
Přidáme kakao a med, z bílků ušleháme tuhý sníh, který opatrně smícháme do žloutků. Pečeme 10 - 15 minut
potřeme touto směsí, posypeme parmezánem, zavineme do rolády
Suroviny na těsto si v mixéru rozmixujeme a vyklopíme do potravinářské fólie a rozválíme na obdélník.