Prémiový obsah
★★★★
21.5K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Z těsta vytvarujeme asi 6 cm dlouhé rohlíčky, které Cukrářským sáčkem nastříkáme krém na rohlíčky.
Lžičkou namočenou ve vodě formujeme na plech rohlíčky máslo. pomocí zdobícího sáčku stříkáme na upečené rohlíčky
Příprava rohlíčků: Všechny suroviny dejte do mixéru Rohlíčky pečte po jednom plechu, prvních pět minut
pečícím papírem poté nastříkáme válečky ve tvaru rohlíčků Nakonec hotové rohlíčky namáčíme v čokoládové polevě
přidáme ořechy a strouhanku, citronovou kůru a dáme rohlíčky
Z bielkov a cukru nad parou šlaháme sníh, keď je dostatočne hustý, zľahka primiešame orechy do ktorých
Z těsta tvarujeme mokrou rukou malé rohlíčky, které Krém stříkáme na rohlíčky ozdobnou trubičkou a pak
Cukrářským sáčkem tvarujte přímo na plech rohlíčky cukrářského zdobícího sáčku nastříkejte na ořechové rohlíčky
Po upečení a vychladnutí stříkáme na rohlíčky ozdobně Dáme ztuhnout a potom krémovou část pařížských rohlíčků