Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
olej, osmahneme na něm slaninu, přidáváme po částech zaječí Zaječí maso vrátíme zpět do pánve, osolíme, opepříme
Maso nakrájíme na kostičky a na rozpáleném olivovém oleji prudce opečeme. Vyjmeme je a orestujeme drobně
Zaječí kýtu omyjeme pod tekoucí studenou vodou a osušíme Jako příloha k zaječímu ragů je vhodná dušená zelenina
Na oleji si zpěníme cibuli, přidáme cuketu, brambory, papriku a podusíme. Poté přidáme kousky rajčat,
Maso si krátce opečeme ze všech stran a vložíme do pekáčku. Zeleninu si také orestujeme a přidáme do
Telecí maso pokrájíme na malé kostky, vložíme do studené vody a vaříme. Později přidáme sůl, očištěnou
Očištěné a umyté srnčí maso z plecka nebo z žeber vložíme na 4-5 dní do vychladlého mořidla. Mořidlo
Čisté jelení maso ze stehna, nebo z plecka vložíme na 3-4 dny do vychlazeného mořidla. Mořidlo připravíme