Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Zaječí maso bez kostí omyjeme a nakrájíme na kostky Povaříme asi 5 minut, aby se guláš zahustil.
Prorostlou uzenou slaninu nakrájíme na malé kostky a rozškvaříme na troše rostlinného oleje, přidáme
olej, osmahneme na něm slaninu, přidáváme po částech zaječí Zaječí maso vrátíme zpět do pánve, osolíme, opepříme
V misce smíchejte brandy, cukr, sušené švestky a nechte je nasáknout. Zajíce naporcujte, osolte, opepřete
Očištěná stehna prošpikujeme proužky slaniny, osolíme, potřeme utřeným česnekem, vložíme do nádoby vymazané
Guláš podle chuti dosolím a podáváme s nasekanou cibulkou