Prémiový obsah
★★★
42.1K čtenářů
2 h
Kuchař Berda
Myslíte si, že skvrny od borůvek nejdou vyčistit? Tak to se pletete, když použijete kyselé mléko, a pak oděv vyperete v teplé vodě.
Fleky budou pryč.
Očištěné a odblaněné srnčí hřbet vložíme na 4-5 dní vytáhneme a šťávu zahustíme moukou rozšlehanou v zakysané smetaně
bramborem, ozdobíme petrželkou a přídáme chřest ve smetanové Zcedíme, zalijeme smetanou, dochutíme pepřem a solí
Maso nakrájíme na plátky, zlehka naklepeme. Osolíme, opepříme a po jedné straně potřeme slabounce rozmačkaným
Máslo umícháme s cukrem, přidáme žloutky, vanilkový cukr, skořici, změklou čokoládu, kakao a s tuhým
Očištěné a umyté srnčí maso z plecka nebo z žeber vložíme maso měkké, přidáme mouku rozšlehanou v zakysané smetaně
Maso nakrájíme, smícháme s kořením a zalijeme převařeným octem, necháme přes noc marinovat. Na oleji
Šest plátků srnčí kýty naklepeme a naložíme do 200 do které jsme přidali ještě 50 ml vína, zakysanou smetanu
Nejprve nakrájíme srnčí maso na asi centimetrové nudličky na pánvi rozpálíme olej a prudce na něm nudličky srnčího