Prémiový obsah
★★★
7.5K čtenářů
1 h 40 m
Kuchař Berda
Přes noc je ponořte do studené vody a trochu osolte.
Ráno budou čerstvá a pevná na dotek.
Králíka rozsekáme na větší kusy a na 5 minut uložíme Necháme trochu ohřát, vložíme králíka, osolíme, přilijeme
Kachnu vykucháme, povaříme asi 30 minut ve slané vodě a necháme ji vychladnout. Pak ji osolíme, potřeme
Králíka vložíme do pekáčku a potřeme teplou marinádou Pekáček přikryjeme alobalem a v průběhu pečení potíráme
Do základu vložíme králíka, osolíme, mírně podlijeme Během pečení maso obracíme a přeléváme šťávou.
Králíka a vepřový bůček dáme do hrnce s olejem a cibulí V průběhu pečení maso obracíme a přeléváme šťávou,
Zadní část králíka očistíme, odblaníme, omyjeme a proložíme Během pečení podléváme zbytkem vína.
Králíka omyjeme, osolíme a necháme uležet několik hodin Připravenou směsí naplníme králíka, dáme na pekáč a
Králíka si důkladně omyjeme a naporcujeme na jednotlivé Během pečení maso podléváme šťávou.
Vložím porce králíka do pekáčku. Králíka v marinádě posypu cibulí a nechâm nejméně 2
Králíka si nasolíme a rozložíme do pekáčku na zpěněnou Během pečení králíka hlídáme, případně dále podlíváme