Aby nám při krájení cibule neslzely oči, namáčíme nůž při krájení do studené vody.
Celého zajíce potřeme olejem a grilujeme. Během grilování potíráme zajíce teplým olejem.
těsta tvoříme provázky, ze kterých vytvoříme tělo zajíce
Zajíce rozkrájíme na porce, osolíme, potřeme olejem Přidáme nakrájenou cibuli, nastrouhanou kořenovou zeleninu
Cibuli nakrájíme nadrobno, promícháme s olejem a vaříme Přidáme na porce nakrájeného zajíce, osolíme, okořeníme
sádle dáme zcezenou zeleninu z mořidla, nakrájenou cibuli , opražíme, podlijeme vodou, přidáme zajíce a dusíme
Na másle orestujeme cibuli, přidáme mrkev nahrubo, pečeme asi 20 hodiny do změknutí, podléváme během pečení
Čisté zaječí maso nakrájíme a dáme vařit do vody s bobkovým listem. Nejdříve přidáme očištěné, nakrájené
Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Zajíce na cibuli podáváme s houskovým knedlíkem a přidáme
vyložíme sádlem, na to nasypeme na proužky nakrájenou cibuli Poté vyndáme maso ze zapékací misky a šťávu s cibulí
Maso přesuneme do pekáčku, zasypeme nakrájenou cibulí