Prémiový obsah
★★★★
83.1K čtenářů
1 h 10 m
Kuchař Berda
Aby nám při krájení cibule neslzely oči, namáčíme nůž při krájení do studené vody.
Srnčí kýtu vykostíme a očistíme. Po hodině pečení z pekáče sundáme víko, kýtu podlijeme
Srnčí kýtu zbavíme kostí, odblaníme, protkneme slaninou Potom šťávu z pečeně zbavíme mastnoty, zaprášíme moukou
Maso odblaníme, protkneme proužky slaniny a osolíme. V hrnci vyškvaříme zbytek drobně pokrájené slaniny
Vepřové maso omyjeme a osušíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Česnek oloupeme, polovinu paličky
Maso omyjeme a dáme do pekáče. Podlijeme vývarem a kolem zasypeme nadrobno nakrájenou cibulí. Osolíme
Vepřovou kýtu omyjeme a posolíme. V průběhu pečení můžeme dle potřeby maso podlévat,
Odleželé jelení maso omyjeme, osušíme, protkneme nudličkami slaniny, osolíme, opepříme, posypeme mletým