Prémiový obsah
★★★
18.1K čtenářů
1 h 15 m
Kuchař Berda
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Čisté jelení řízky naklepeme, na okrajích nařežeme, šťávu zaprášíme moukou, přidáme cukr, ocet, vodu a víno
Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky a naklepeme Měkké maso vyjmeme, směs v pánvi zaprášíme moukou,
Jelení maso z kýty omyjeme, osušíme ubrouskem, nakrájíme nasekanou petrželovou nať a pažitku, podlijeme vývarem a vínem
V míse smícháme všechny suroviny na marinádu. Kuřecí paličky omyjeme a dáme marinovat do připravené směsi
Maso orestujeme na rozpáleném oleji ze všech stran. K masu přidáme připravené žampióny a zalijeme vínem
Maso omyjemem odblaníme, protkneme slaninou a osolíme Hotové maso vyjmeme a nakrájíme.
Před servírováním je nakrájíme na plátky a doplníme marinovaných hroznovým vínem, které připravíme následujícím způsobem
Maso odblaníme, omyjeme a nakrájíme na kostky velikosti Potom opečené kostky masa zalijeme bílým vínem, přidáme
Vložíme na kostky nakrájené maso a opečeme ho ze všech Maso podáváme s omáčkou a bramborovou kaší.
Odleželé jelení maso umyjeme, odblaníme, nakrájíme K hotovému masu přidáme jablka, červené víno, trochu
Je dobré maso špikovat