Prémiový obsah
★★★
14.4K čtenářů
1 h 50 m
Kuchař Berda
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Na marinádu smícháme suroviny, česnek nadržíme a rozetřeme po mase, které necháme přes noc marinovat.
Odblaněné a umyté jelení maso protkneme nakrájenou Během pečení občas poléváme rozpuštěným máslem, smetanou
Maso omyjemem odblaníme, protkneme slaninou a osolíme. Na rozpáleném sádle z každé strany prudce opečeme
Jelení maso osolíme a opepříme. , zahustíme smetanou s hladkou moukou, okořeníme a
Odleželé, odblaněné a dobře omyté maso nakrájíme na silnější plátky (asi 3 cm) nebo větší kostky. Osolíme
Jelení kýtu omyjeme, osušíme a odblaníme. moukou rozkvedlanou v trošce studené vody, přidáme smetanu
Jelení maso osolíme, opepříme. prošpikujeme ho slaninou , zahustíme smetanou s hladkou moukou, okořeníme a