Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Králíka rozsekáme na větší kusy a na 5 minut uložíme Kořenovou zeleninu a vetší cibuli pokrájíme nadrobno
nakrájenou cibuli a na tento základ uložíme připraveného králíka Pak králíka obložíme několika plátky uzené slaniny
Králíka naporcujeme, maso nařízneme a proložíme proužky Osolíme a přidáme pokrájenou kořenovou zeleninu, cibuli
Králíka důkladně očistíme a naporcujeme na kousky. Přidáme zeleninu a podlijeme vývarem.
nalijeme do pekáčku a do ní přidáme naporcovaného králíka
Porce králíka dáme na pánev, spolu s cibulí, česnekem Nakrájenou kořenovou zeleninu osmahneme a másle, poté
V pánvi rozpálíme olej a mraženou zeleninu opečeme Během pečení podléváme v případě potřeby vodou a králíka
Králíka naporcujeme a dáme do hrnce s vodou, osolíme Přidáme nakrájenou zeleninu, cibuli a koření.
Králíka i se zbytkem marinády a polovinou zeleniny Pak přidáme zbytek zeleniny a dopečeme.
V osolené vodě uvaříme špagety a scedíme je. Fazole blanšírujeme v osolené vodě asi 2 minuty. Rajčata
Roštěnky nakrájíme na řízky. Okořeníme směsí na zvěřinu, osolíme a opepříme. Na oleji osmahneme nakrájenou
Takto připraveného králíka marinujeme 24 hodin. Podáváme s dušenou zeleninou