Prémiový obsah
★★★
11.6K čtenářů
2 h
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Bažanta naporcujeme na 6 kousků, které prošpikujeme přidáme koření, zalijeme červeným vínem, zakryjeme
Do šťávy přilijeme víno a krátce povaříme do zhoustnutí Šťávou přelijeme bažanta na talíři.
Příprava bažanta: Bažanta si rozporcujeme na 2 stehna Přilejeme víno, vývar a dáme koření.
Bifteky jemně naklepeme klouby prstů, potřeme sardelovou pastou a opepříme. Čtyři cibule nakrájíme na
Maso nakrájíme na kostky a dáme do pekáčku. Cibuli a česnek oloupeme, nakrájíme na kousky a přidáme k
Příprava bažanta: Bažanta si rozporcujeme na 2 stehna Přilejeme víno, vývar a dáme koření.
Očištěného a omytého bažanta rozporcujeme, prošpikujeme Opečeme, podlijeme vínem, přiklopíme a dusíme do měkka
Bažanta rozporcujeme na čtyři porce, prošpikujeme špekem Do cibulového základu vložíme bažanta, zalijeme vínem
Přiklopíme a bažanta na víně dusíme jeden a půl až Bažanta na víně podáváme s přílohou podle chuti.
Do mísy prosejeme mouku, cukr, kakao a prášek do pečiva, přidáme ořechy, rozpuštěné máslo, mléko, celá
Z mouky, vajec, mléka, cukru, tuku a soli připravíme obvyklým způsobem kynuté těsto. To necháme vykynout
Okurku a jablka oloupeme a nakrájíme na plátky. Ze smetany, soli, drobně pokrájeného kopru a citrónové