Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Bažanta vykucháme, dobře omyjeme zvenku i zevnitř, Změklého bažanta vyjmeme a rozkrájíme na porce, ty
Bažanta naporcujeme na 6 kousků, které prošpikujeme Na tento základ naskládáme osolené kousky bažanta,
Odleželého bažanta očistíme, nařežeme špičatým nožem Takto nachystaného bažanta vložíme na připravenou,
Bažanta očistíme, osolíme a protkneme slaninou. Tímto bažanta podléváme dokud zcela nezměkne.
Chřest omyjeme, oloupeme, odřízneme konce, rajčata nakrájíme na plátky a přepůlíme, Zottarellu nakrájíme
Rajčata zalijeme horkou vodou a necháme 10 minut odstát, poté nakrájíme na nudličky, kuřecí maso nakrájíme
Nakrájená rajčata na kolečka zakápneme olejem a opečeme v troubě na gril 230-320°C po obou stranách.