7.4K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
lžíci oleje a tolik mléka, aby nám vzniklo řidší těstíčko Potom párky do tohoto těstíčka namáčíme a vkládáme
hladkou mouku, osolíme, opepříme a vymícháme hladké těstíčko Játra obalíme v mouce a v sýrovém těstíčku.
žloutku, olivového oleje, piva a soli si připravíme těstíčko plátky vyjmeme z marinády, osušíme a namáčíme v pivním těstíčku
Celer uvaříme v okyselené vodě do poloměkka, necháme Vychladlé kolečka celeru namáčíme v těstíčku a smažíme
, vajíčka, mouku, nastrouhaný sýr a připravíme si těstíčko Chřest obalíme v těstíčku.
Do větší mísy si nasypeme hladkou mouku, kypřicí prášek do pečiva a cukr. Přilijeme mléko a rozklepnuté
Švestky namočíme do středně hustého těstíčka (připraveného
Nyní si nachystáme těstíčko z hladké mouky, vajec, vkládáme do rozpáleného oleje na smažení.
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na plátky silné asi 1 cm, položíme na plochou mísu, pokapeme