3.9K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Zatímco se papriky s cibulemi opékají, smícháme si zálivku Zálivku důkladně promícháme, opečenou zeleninu naskládáme
Očištěnou kapustu rozkrojte na poloviny. Na rozehřátém másle kapustu za stálého míchání 5 minut
Mezitím uvaříme kapustu v osolené vodě doměkka, ihned Korpus vyskládáme nakrájeným bramborem na plátky a kapustou
Na másle orestujeme nakrájenou cibuli a přidáme kapustu Kapustu rozmixujeme mixérem na pyré.
Kapustičky nakrájíme do kříže a vaříme v osolené vodě asi 15 minut. Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli
Růžičkové kapusty očistíme, omyjeme a vaříme je asi aby nabobtnaly, nakrájíme na malé kousky, přidáme růžičkové
Kapustu krátce povaříme, scedíme a necháme vychladnout
Připravíme si zálivku: Ve vodě rozmícháme olej, ocet