Prémiový obsah
★★★
3.2K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Na plech s pečicím papírem položíme rozkrojené rajčata Poté rajčata nakrájíme na malé kousky, ochutíme čerstvými
Rajčata umyjeme, ukrojíme jim vršky a vnitřek vydlabeme Takto připravenou náplní naplníme rajčata, přiložíme
Odřízneme horní část rajčete, opatrně vydlabeme dužinu Rajčata plníme směsí a podáváme se zeleninovým salátem
Vršek rajčat odřízneme a vydlabeme je. Vzniklou směsí naplníme rajčata, která ozdobíme tymiánem
Rajče z jedné strany ořízneme a pomocí lžičky vydlabeme promícháme, ochutíme solí a pepřem a plníme připravené rajčata
Rajčata nakrájíme na čtvrtiny a vyskládáme je na plech nastrouhanou mozzarellou, plátky prosciutta a pečenými rajčaty
Papriky očistíme, na oleji osmahneme drobně pokrájenou cibuli, přidáme mleté maso, nasekanou šunku, petrželovou
poté přidáme protlak a na kousky nakrájené sušené rajčata
Necháme chvíli dusit a mezitím si připravíme rajčata i papriky na plnění - vršky odřízneme, vnitřky vydlabeme