Prémiový obsah
★★★
4.3K čtenářů
25 m
Kuchař Berda
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Celé papriky opečeme na grilu ze všech stran, až slupka Posypeme česnekem nakrájeným na kolečka, zakápneme
Celé papriky opečeme na grilu ze všech stran, až slupka Posypeme česnekem nakrájeným na kolečka, zakápneme
Celé papriky opečeme na grilu ze všech stran, až slupka Posypeme česnekem nakrájeným na kolečka, zakápneme
Papriky ogrilujeme v celku a necháme zapařit v míse Přidáme prolisovaný česnek, sůl a pepř a zakápneme
mírném plameni olej, přidáme do něj najemno nasekaný česnek Poté přidáme nakládanou papriku a prohřejeme.
Na poslední minutu vymačkáme na papriky česnek (čím víc tím lépe), papriky se trochu přichytí s česnekem
Nálev: Do vlažné vody dáme sůl, pepř, ocet a česnek si můžeme připravit podle chuti, kdo má rád hodně česneku
Do kastrolu dáme papriky, česnek, podlijeme 100 ml Papriky na česneku ihned podáváme.