Prémiový obsah
★★★
5.8K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Koláče s drobenkou budou šťavnatější, když je ihned po upečení mírně pokapeme smetanou ke šlehání.
V hrnci si svaříme vodu s octem, cukrem, solí a sladidlem. Necháme projít varem a poté necháme na plotně
Hermelíny rozkrojíme podélně, potřeme česnekem a spojíme. Dáme do sklenice, proložíme cibulí, listem,
Nivu nakrájíme na kostky o velikosti 1,5 až 2 cm. Cibuli, česnek i feferonku nakrájíme na kolečka a všechny
Cukety a cibuli očistíme a nakrájíme na kousky nebo plátky, záleží na nás. Zalijeme asi 500 ml vodou
Řepu omyjeme, oloupeme a uvaříme do měkka. Poté nakrájíme na kousky, jak chceme buď na kostečky nebo
Omyté a pořádně okapané menší okurky dejte do vypařených sklenic. Do každé vložte pár koleček oloupané
Nejdříve si připravíme nálev svařením všech uvedených ingrediencí, vaříme zhruba 5 minut. Propláchnuté
Nejdříve si připravím zavařovací sklenice, které vymyjeme a vysušíme. Česnek oloupeme a nakrájíme na
Hermelíny podélně nakrojíme asi do dvou třetin. Na povrchu i uvnitř posypeme provensálským a grilovacím
Tvarůžky podélně rozkrojíme a vkládáme střídavě s na plátky nakrájenou cibulí do půllitrové zavařovačky
Ze zelí odstraníme vrchní špinavé či poškozené listy a hlávky raději ještě opláchneme. Nakrájíme na čtvrtky
Cibulky čistíme a rovnou dáváme do vody, do které jsme přidali ocet nebo citron. Zůstanou pak pěkné bílé