Prémiový obsah
★★★
9.4K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Mléko ani polévka nevyteče při vaření z hrnce, potřeme-li okraj tukem.
Brokolici opláchneme pod tekoucí vodou. Stonky nakrájíme na špalíčky, růžičky necháme středně velké.
Kuřecí prsa omyjeme a osušíme, potřeme je olejem, paprikou a solí a dáme do misky. Do připravené limetkové
Květák očistíme, uvaříme v osolené vodě do poloměkka Opečený květák rozdělíme do ohnivzdorných misek, přelijeme
Květák uvaříme v osolené vodě do poloměkka, scedíme Opečený květák rozdělíme na talíře, pokapeme nahřátým
Přidáme k nim nadrobno nakrájený květák a chilli. Dusíme, dokud květák nezměkne.
Joan Roca Joan Roca je španělský šéfkuchař a spolu Španělská paella Arzak je známá svou experimentální
Na olivovým oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a společně s chorizzem jemně osolíme. Přidáme brambory
Plátky masa naklepeme, na okraji malinko nařízneme, aby se nekroutily a osolíme. Každý plátek potřeme
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Brambory oškrábeme a nakrájíme na tenké plátky. Papriku opereme
Plech si vyložíme potravinovou fólií (dno i okraje) a na dno položíme plátky jedlého papíru, tak, aby
Brambory oloupeme a nakrájíme na 3 mm tlusté plátky. Šalotku a jarní cibulku nakrájíme najemno. V pánvi
Drůbeží maso omyjeme a nakrájíme na kousky. Na pánvi zahřejeme trochu olivového oleje a dozlatova osmahneme