Prémiový obsah
★★★
4.6K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Ke konci dušení má být všechna voda odpařená. Zalijeme zakysanou smetanou, rozmícháme, prohřejeme
Smetanu smícháme s nasekaným koprem a přidáme nastrouhanou okurku.
Měkké maso zahustíme směsí ze smetany a mouky a povaříme
dáme stranou a šťávu zaprášíme moukou a zakápneme smetanou
Okurky namočíme do vody a důkladně očistíme kartáčkem Omyté okurky naskládáme těsně do sklenic.
Okurky nakrájíme podélně a vybereme vodnatou dužinu Troubu předehřejeme na 180°C, okurky lehce osušíme
Okurky necháme jednu hodinu odmočit ve studené vodě dáme veškeré uvedené koření a zeleninu, naskládáme okurky
Okurky omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kolečka. Lepší je použít menší okurky, které jsou pevnější.
Jednu středně velkou okurku důkladně omyjeme a nakrájíme Okurky dáme do whiskovek a přidáme led.