Prémiový obsah
★★★★
28.5K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Poté přidáme očištěnou, oloupanou a omytou zeleninu Podlijeme vodou, přidáme kari a bulgur a vaříme doměkka
Bulgur uvaříme v osolené vodě a zcedíme. Podlijeme troškou vody, osolíme a poté smícháme s bulgurem
Vezmeme si bulgur, ten 2-3 krát propláchneme, dáme hrnce a orestujeme do zlatova, vložíme na cibuli, zeleninu
Bulgur si připravíme podle návodu na obalu. pečenou zeleninou a grilovanou krkovičkou.
Nejprve si uvaříme bulgur dle návodu ve vývaru. Nakonec smícháme uvařený bulgur, zeleninu s vajíčky
Bulgur nasypeme do mísy, banány oloupeme, pokrájíme na malé kousky a přidáme se skořicí a jogurtem k bulguru
Bulgur uvaříme podle návodu na balení do měkka. nakrájíme na malé kousky a vmícháme do uvařeného bulguru
Přidáme bulgur, zalijeme vroucí vodou smíchanou s bujonovou pokrájenou jarní cibulkou a podáváme se salátem z čerstvé zeleniny
Bulgur uvaříme asi 10 minut ve vývaru. Jakmile se tekutina odpaří, přidáme nakrájenou zeleninu
mleté maso s kořením, osolíme, opepříme a přidáme zeleninu Podusíme smícháme s bulgurem a podáváme.
Osolíme a přidáme bulgur. Povaříme další čtvrt hodiny, dokud bulgur nebude dostatečně
Všechnu zeleninu oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostky Do horké polévky společně s bulgurem přidáme rozkvedlané