Prémiový obsah
★★★★
34.8K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Přidáme k ní kmín, nasekanou petrželovou nať a kuskus
Kuskus nalijeme horkou vodou, lehce osolíme přidáme Kuskus zakápneme pomerančovou šťávou a medem.
Směs povaříme, dokud kuskus nezměkne. Na talířky si dáme doprostřed kuskus a kolem ozdobíme
Kuskus nasypeme do hluboké mísy a pokapeme citronovou Nakonec jimi zeleninový kuskus ozdobíme.
Horkým vývarem přelijeme kuskus a necháme ho nabobtnat
Vývar zahřejeme na pod varu a zalijeme jím kuskus. Hotový kuskus smícháme se zeleninou a uvařeným kuřecím
Kuskus zalijeme horkým vývarem a necháme nabobtnat. Přidáme kuskus, natrhané grilované maso a podle chuti
Kuskus zalijeme horkým vývarem a přivedeme k varu, Vše promícháme a přidáme hotový kuskus.
Dobrý den,
v jednom článku jsem si přečetla, že pokud se kuskus vaří v zeleninovém vývaru, tak má pak lahodnější chuť. Mne se to zdá ale zbytečně nákladné a nemyslím si, že by byl rozdíl v chuti nějak výrazný. Máte někdo prosím zkušenost?