12.7K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Chřest si nakrájíme na špalíčky a hlavičky si dáme Jemně osmahneme a a nakonec přidáme hlavičky chřestu
Poté přidáme chřest, smetanu, a ještě krátce podusíme
Rýži uvaříme v osolené vodě chřest očistíme konce oloupeme Jakmile je chřest měkký přidáme ho k teplé rýži, promícháme
Chřest omyjeme a oloupeme spodní stonky. Přimícháme uvařené špagety a zelený chřest, promícháme
Podáváme s grilovaným chřestem. Příprava chřestu: Chřest omyjeme, spodní části očistíme
Chřest si rozřízneme na polovinu a vejce si uvaříme Na rozpuštěné másle krátce orestujeme chřest, smícháme
Z chřestu odřízneme tvrdé konce a dáme vařit do vroucí Pokud možno chřest vaříme ve stoje, ale není to nutnost
Z chřestu odstraníme dřevnaté konce. Chřest osolíme a opepříme.