Prémiový obsah
★★★
11.4K čtenářů
55 m
Kuchař Berda
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Brambory, kedlubny a pórek oloupejte a nakrájejte na brambor, hrst uzeniny nakrájené na kousky, vrstva kedlubny
Zeleninu očistíme, omyjeme, dáme do hrnce a zalijeme vývarem. Přidáme olej, zakryjeme pokličkou a vaříme
Kedlubnu očistíme a vcelku ji uvaříme ve vodě do měkka Vzniklou směsí plníme uvařené a rozpůlené kedlubny.
Čtyři větší kedlubny očistíme a vydlabeme. Všechno dobře promícháme a naplníme kedlubny.
Kedlubny očistíme, nakrájíme na plátky, podlijeme trochou Vmícháme kedlubny, přisolíme, přísladíme a dodusíme
Pak oloupeme kedlubny, odkrojíme z nich horní čtvrtinu Vydlabané kedlubny vytřeme máslem, naplníme masovou
Kedlubny a ředkvičky očistíme, oloupeme a nakrájíme Poté přidáme kedlubny, také orestujeme a podlijeme
Kedlubny omyjeme a seřízneme vršek, následně vydlabeme Připravenou nádivkou naplníme připravené kedlubny a
Kedlubny oloupeme, vydlabeme a rovně seřízneme. Kedlubny naplníme bulgurovou směsí, narovnáme na mísu
Sýr a šunku nastrouháme nahrubo, přidáme na kostičky nakrájený salám, na kousky rajčata a na kolečka
Troubu si předehřejeme na 175°C. Najemno nastrouháme sýr, na kostičky nakrájíme šunku. V misce rozšleháme